Også nabolaget kan ha godt av å lese disse ord.

Som dere muligens har fått meldinger og varslinger om, har det foregått en del ting i mitt ringe hjem som med god grunn kan og bør vekke bekymring.

Jeg tenker på utbrudd, høylytt banning, slåing i vegger og nærmest krampaktig hulking. Bunnløs fortvilelse. Til tross for dette, ber jeg dere dog stanse saksbehandlingen dere muligens har satt i gang med og samtidig forberede dere på at det nok sannsynligvis kommer mer utover høsten. Alt ligger an til det, er jeg redd. Men altså: Ingen grunn til bekymring.

For selv om ytre tegn kan tyde på det, kan jeg forsikre om at de ikke foregår vold i nære relasjoner. Det er ikke det dette er snakk om. Ungene i huset har det godt. Fruen likeså.

Det er verre med mannen.

Han har nemlig den skjebnen at han for cirka 40 år siden ble født i en by som heter Stavanger. I denne byen er det et fotballag som heter Viking som han er forpliktet til å heie på. Dette er ikke et valg han har og dette kan heller aldri reverseres.

Hvis du fortsatt ikke forstår hvor jeg vil med dette, kan du ta en titt på tabellen. Legg spesielt merke til hva som skjer på overtid i kampene Viking spiller.

Hvis jeg i tillegg legger fram at hans engelske lag er Liverpool, så tror jeg du begynner å fatte reaksjonsmønsteret hans.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00