Beveger jeg med inn i dette varehuset, er det som om jeg er en magnet for all verdens tabber og pinligheter.

Tidligere har jeg revet ned deler av taket på Ikea i Bergen ved hjelp av en altfor lang gardinstang, og nå ble nok en gang alles øyne rettet mot meg.

Denne gangen skjedde det i kafeteriaen. Et område som i utgangspunktet skulle være trygt, men også her kan ting skje.

Det som skjedde var kort fortalt dette:

Jeg bestilte to porsjoner med kyllinglår og én porsjon med kjøttboller. Ettersom jeg var meget sulten, var jeg nok også meget ivrig for å grabbe med meg maten, men i stedet for å ta tak i tallerken med kylling som ble plassert oppå glassdisken, ga jeg den heller et lite puff.

Og da føk tallerken av gårde som en curlingstein før den landet pladask midt oppi kjelen med bearnaisesaus på den andre siden av disken.

Jeg må si jeg var imponert over profesjonaliteten til de ansatte som smilte og sa at dette «gikk så bra». Andre gjester viste en mer åpenbar (og logisk) skepsis.

Jeg får benytte anledningen i denne spalten til å gjenta min unnskyldning og beklage sølet jeg skapte på kjøkkenet deres. Det var ikke med vilje selv om det kunne se slik ut.

Barna som skulle ha kyllingen, gjorde forresten det eneste fornuftige i situasjonen: De stakk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.