Både A, Sp og SV sier vi vil reversere den meningsløse regionreformen hvis vi får flertall etter valget.

Det må også gjelde sammenslåing av fylkemannsembetene for de henger tett sammen.

Kampen om hvor fylkesmannen skal lokaliseres er i gang. Stortingspresidenten fra Høyre kjemper for Lillehammer og underforstått selger han vel tanken om at Hamar skal få administrasjonene for det nye regionfylket. Den limpinnen bør ingen gå på.

Høyre og Frp vil legge ned hele fylkesnivået, det gjentar de ved alle anledninger og får de styre så vips har de fjernet oppgaver og penger, så det er lite eller ingenting igjen.

Vinner Ap, Sp og SV valget vil vi beholde fylkene. Hvis Regjeringen bestående av H/Frp da vedtatt å plassere fylkesmannen på Lillehammer, har Hedmark mistet mange kompetansearbeidsplasser, nærhet til fylkesmannen og ikke fått noe i kompensasjon tilbake.

Sv vil ikke kaste bort tid og penger på reformer uten innhold og utfordrer AP og SP på å bli med på å love at vi ikke kun bevarer begge fylkene, men også fylkesmennene.

Stortingsrepresentant SV

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.