Noen få hverdagsglimt fra Stange/Hamar:

1. Jeg fikk overraskende besøk av mine tre barnebarn her forleden. De gjorde noe arbeid for meg som jeg ikke selv kan utføre på grunn av dårlig helse. Jeg ville gjerne gi dem noen «lapper» som oppmuntring og takk Men de hadde ikke kortterminal.

LES OGSÅ: Kundene etterlyser minibanker

2. Så jeg sa at jeg kunne sette over penger på VIPS! Men de hadde ikke opprettet noen konto i noen bank ennå.

3. Derfor kjørte jeg til Vika-senteret. Der har jo minibanken døgnåpen, trodde jeg.

4. Heldigvis var Coop åpen, men dama i kassa måtte bare beklage at de ikke hadde kontanter å gi ut, «for det er jo så mange kunder som ber om det samme, og de tømmer kassa fort»

5. Vi kjørte til stasjonen, de skulle jo hjem igjen. På Narvesen ville jeg kjøpe noe godt til dem. Foran meg i køen hørte jeg følgende samtale: «Kan jeg ta ut 500 på kortet mitt»? Gjett hva dama bak disken svarte.

6. Noen dager senere ble jeg selv involvert i følgende: «Excuse me, Sir, but where is the nearest ATM? You see, I need some cash».

Jeg: «I am so sorry, but you have to go to the headquarters of the bank, downtown, close to the railway station.»

Turisten: «What? You don’t have ATMs here? Don’t your bank want to give this service to you and to people who visit your lovely place? Is the bank in deep financial crisis? F...king bad banking system here!»

Jeg ble måtte si meg enig og beklaget det igjen.

Dette er så flaut, så unødvendig og så ubeskrivelig dumt. Men kanskje kan Sparebank1 Hedmark gjøre noe med dette?

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.