Nestleder i Stortingets utenriks- og forsvarskomité, Christian Tybring-Gjedde, har like klar fordømmelse av partikollega statsråd Per Sandbergs opptreden i Iran-saken som stortingsrepresentant og iraner Mazyar Keshvari uttrykte. Tybring-Gjedde kritiserer statsminister Solberg sterkt, som får seg til å si om Sandberg at «det er lov å gjøre feil», og ferdig med det. «Det må jo være en eller annen grense for hvor store feil man kan gjøre», sier Tybring-Gjedde. Svært mange er enige med ham. Statsråder må med sitt store politiske ansvar, «tenke med rett hode» til enhver tid. Det må også statsministeren forlange! Hun må ha såpass klarsyn at hun ser og innrømmer at hennes statsråd, Frps Per Sandberg, har gått rett i «honningfella», og ikke opptre som hun har gjort. Det er å håpe at Frp-leder Siv Jensen viser større ansvar i denne saken enn statsministeren har gjort.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.