Hamarkameratene får gratulasjoner av Norsk Toppfotballs Leif Øverland i HA 6. august.

Øverland løfter fram de mange bidragsyterne som kan ta æren for at klubben fortsatt ser dagens lys, og vi stiller oss helt bak hans synspunkter.

Allikevel mener vi han glemmer en viktig del; supporterne.

LES OGSÅ 100-årsreportasjen!

Supporteren møter opp hjemme og borte, kjører bil, buss, tog eller fly landet rundt, og bruker mye tid og penger på å støtte laget vårt, i medgang såvel som motgang.

Det legges merke til om supportere er til stede eller fraværende, enten det er blant spillerne eller i tv-ruta.

Vi håper, og tror at dette kun har vært en forglemmelse fra Øverlands side, all den tid supporterne er en viktig del av identiteten rundt hans arbeidsgiver, klubbene.

Hvis noen skulle synes dette er furtent, så er det helt greit.

Det viktigste for oss er at du tar med deg ektefelle, foreldre, unger og barnebarn, og møter opp på Briskeby søndag klokka 18, og bidrar til å feire HamKams 100-årsjubileum.

Gratulerer med dagen, HamKam!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.