Må si jeg ble ganske opprørt når jeg leste i Hamar Arbeiderblad om den eldre damen i Brumunddal som opplevde en veldig dårlig behandling av sitt forsikringsselskap Sparebank 1 Forsikring.

Er det virkelig nødvendig å behandle eldre folk på denne måten?

Personlig har jeg aldri hatt polise i dette selskapet; men har kjennskap til det gjennom en god venn av familien.

Ofte hører jeg at et forsikringsselskap ikke er bedre enn din personlige kontaktperson eller ved første skade. For denne damen må alt ha gått feil.

Uansett er vel nevnte forsikringstaker helt uskyldig, når det er naboens hus som har forårsaket skaden. Skal det da betales egenandel?

Man blir litt skremt når en leser om så dårlig behandling av en uskyldig tredjepart som i dette tilfelle.

Jeg kan fortelle at vår familievenn også var kunde i dette selskapet. Med 2-3 telefoner greide vi å redusere årspremie for denne vennen, som også akkurat hadde blitt enke, fra 20.000 til 12.000 kroner med eksakt samme inndekning. Det var litt skremmende.

En får også litt vond smak i munnen, når din saksbehandler i banken prøver å få deg tilbake som kunde på forsikring, når det nettopp er det selskapet som har vært så ublu på sine premier.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.