HA meldte 26. april at Arbeiderpartiet kom til siste kommunestyremøte med en rekke nye forslag til ny kommuneplan – etter at prosessen har pågått i to år og innstillingen tidligere er vedtatt i formannskapet. Det smaker av mangel på respekt for kommunale organer å komme med nye forslag i siste time, mente ordfører Einar Busterud. Gruppeleder Torill M. Nysæter i Ap syntes mye av kritikken var ufortjent.

Samtidig har fellesnemda for fylkestingene og fylkesrådet vedtatt kompensasjon for lengre reiseveg for ansatte når Hedmark og Oppland slås sammen til et fylke. Frp foreslo plutselig i siste vedtaksmøte – etter en forutgående lang prosess og drøftinger – at ordningen skulle begrenses til to år. Da mente Aps Bjørn Jarle Rødberg-Larsen at det var på grensen til useriøst å komme med et nytt forslag helt på tampen. «Jeg synes ikke man tar de ansatte på alvor når man kaster det fram på sluttstreken», sa Rødberg-Larsen ifølge HA.

Les om møtet i fellesnemnda.

Det er vel når man forsøker å ri to hester samtidig at sjansen for å forskreve seg er størst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.