Vidar Helgesens overprøving av rovviltnemda virker mer som et byråkratisk spill en fornuft. dagens føringer som Helgesen har bestemt bidrar til større ubalanse i elgbestand, flere ulveangrep på beitenæringen og skaper større frykt blant lokalbefolkningen for barnas sikkerhet i fremtiden. Mange faktorer som blir påvirket av en trangsynt rovviltspolitikk.

Fjern ulvesonen, gi rovviltnemda større myndighet til å avgjøre lokalforvaltning av ulvebestanden er den beste løsningen som fjerner det problematiske byråkratiet og forenkler prosessen til en fornuftig rovviltpolitikk. Ulven blir ikke utryddet av den grunn og har min fulle tillit til at rovviltnemda forvalter dette på best mulig måte for lokalbefolkningen.

Jeg er ikke ulvehater, er bare for en fornuftig rovdyrpolitikk som folk flest ute i bygda kan leve med.

Nestleder Sør-Odal Frp

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.