Jeg tror vi alle er enige om at det som har skjedd, og skjer, i Syria, er en tragedie. Amerikanerne og russerne har som vanlig et sterkt behov for å markere at de liksom er sjefer her på den lille jorda vår. Da må de selvfølgelig engasjere seg på hver sin side i konflikten, og være med å bidra til enda flere tragedier og mer elendighet. En forunderlig innstilling: Hold fred, for faen! Hvis dere ikke slutter å drepe hverandre, så kommer vi og dreper dere.

Kjempetullinger! Ja, for også denne gangen sitter den største av alle tullinger borte i Amerika og leker sjefen over alle sjefer. Nå har han fått med seg England og Frankrike på galskapen også. Og bittelille Norge da? Joda. Vår tøffe og dyktige utenriksminister var på Dagsrevyen lørdag. Hun så ut som ei skolejente som kom rett fra rektors kontor og hadde fått kraftig og høylytt beskjed om hva hun skulle mene! Jeg har aldri sett henne se så fortapt ut som da hun sto der og måtte være enig i noe hun tydeligvis ikke var enig i. Stakkars jente.

Og så var det n’Jens da, stakkar, kanskje den minst krigerske av alle norske statsministre, han har jo ikke noe valg. Generalsekretær aldri så mye, det er de store som bestemmer.

Finn deg en annen jobb, Jens, du passer ikke til slike brutale jobber hvor du må være enig i å ta livet av folk. For det er jo det sjefene dine gjør med sitt overfall på Syria.

Faren din var fredsmekler, prøv heller det. Enten lykkes du, eller du mislykkes. Uansett, så har du gjort en hederlig innsats. Det blir aldri noe annet enn bra, det. Merkelig nok.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.