For tiden pågår stort veiarbeid på riksveg 3/25. I den forbindelse er det massiv transport av grus og stein fra Øvre Vang til arbeidsområdene i Løten. Denne transporten går på Fartvegen/Arnsetvegen i Vang. Dessuten har antall vanlige trafikanter fra/til Brumunddal økt pga av veiarbeid på E6 gjennom Hamar/Furnes. Fartvegen har fartsgrense 60 fra Spar Vang til Fart fotballbane. Der stopper gang/sykkelvei og fra der er fartsgrensen 80.

Fartsgrensen må settes til 60 fra Fart fotballbane til Jevnaker (rv. 25) i tiden anleggsarbeidet pågår. Bilene kjører ofte og kjører fort. Dette er skolevei for mange barn som skal til Lunden skole og Ener ungdomsskole. Med trafikken som er nå, er det farlig å sykle/gå langs veien.

Statens vegvesen og Hamar kommune oppfordres til å gjøre noe med dette før skolestart.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.