Det er med stor interesse jeg leser den ene beskyldningen etter den andre fra både Ap og Høyre at Sp i Ringsaker ikke ønsker vekst og utvikling. Alt vil stoppe opp og det blir ingen fremdrift ropes det ut. Nesten alt som gjøres linkes opp mot at det er viktig for at det skal bli vekst og utvikling.

Etter mange år i det private næringslivet har jeg vært med på mange forskjellige strategier som man har jobbet etter primært for å skape vekst og utvikling. Noen grep har lykkes og andre ikke, men de har hatt en ting til felles. Målet har vært å skape større spillerom økonomisk for bedriften, og det har blitt gjennomført hyppige evalueringer og justeringer underveis slik at resultatet blir som man ønsker.

Tilbake til Ringsaker. Jeg har nå i tre politiske debatter på rad utfordret både Høyre og Ap på hvorfor spillerommet i vår kommune blir mindre og mindre samtidig som man lovpriser alt ved vekst og utviklings strategien? Vi mangler 48 millioner for å få budsjettet i balanse i 2020 og differansen blir større år for år. Ingen har svart.

For Ringsaker Senterparti er det avgjørende at den strategien man jobber etter gir større økonomisk spillerom for kommunen samtidig som den bidrar til vekst for næringslivet i hele kommunen. Det burde vel være interessant for Høyre og Ap også?

Vi vil ikke havne i en situasjon hvor det om noen år ikke noe økonomisk spillerom for de som skal sitte i kommunestyre.

Jeg ser det som en selvfølge at man kontinuerlig evaluerer det man holder på med for å se hva man kan endre på for å bli bedre. Det kalles ifølge Ap og Høyre å stoppe utviklingen, jeg kaller det sunn fornuft.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.