Det var en stor opplevelse for meg som ung politiker fra Løten å delta på landsmøtet i Senterpartiet. Jeg sitter igjen med masse ny kunnskap til gode politiske handling inn i fremtiden og det er min konklusjon etter helgen.

Debatt ga tydelige mål for ja til ett land med små forskjeller, ett land med tjenester nært folk, og som tydelig sa ja til norsk mat!

Under møtet lørdag kommer lederen i HA opp på mitt nettbrett. Det sto på trykk noe som ikke representerte det jeg var en del av. Det er spesielt å lese en vinkling på seg selv som bakstreversk, ikke å tilhøre fremtiden og ett endimensjonalt talerør.

Der satt vi 350 personer som hver dag legger ned store krefter som folkevalgte for å få et godt nærmiljø for alle. Det som gjør meg enda mer sikker på at Senterpartiet er med på å skape utviklinen er at vi har fått 1200 nye «kolleger» i Senterpartiet som styrker laget hittil i år. Dette motbeviser lederen i HAs tro om senterpartiet fremti

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.