MENINGER

Jeg husker godt hvordan det var å være elev, og vil ta med meg mine erfaringer i arbeidet i kommunestyret om jeg blir folkevalgt etter valget i høst.

Kommunen har påvirkning på elevenes skolehverdag, og jeg ønsker å være med på å videreutvikle den gode utviklinga i Løten-skolen.

Jønsrud hadde for noen år tilbake et prosjekt med fokus på trivsel og medmenneskelighet. Prosjektet var en suksess og ga flere elever en bedre skolehverdag.

Det er viktig for både meg og Arbeiderpartiet å legge til rette for at flere har det godt på skolen. Vi skal skape gode og trygge læringsarenaer, der hvor både trivsel og læring er i fokus. Det er viktig å gjennomføre tiltak som kan skape økt trivsel. Jeg tror på at elevenes utbytte vil bli enda bedre i omgivelser som er varme og fargerike – ikke grå.

Kompetansesenter for rus gjennomførte nylig en undersøkelse på ungdomsskolen, som viser at flere føler stort press ved å gå på skolen, noen sliter og med angst og depresjon.

Vi må sikre en sterk og god skolehelsetjeneste. Det skal være enkelt å oppsøke hjelp, og hjelpen skal kunne hjelpe. Vi må fortsette å styrke helsesøsterordningen. Vi skal tilrettelegge for at alle får utviklet seg i Løtenskolen.

Et viktig skritt i retningen av bedrede resultater i Løten-skolen har vært å få på plass en felles læreplan og leseplan for alle skolene.

Dette gjør at elevene har lik kunnskap når de starter på ungdomsskolen og faglederne kan planlegge veien framover. I tillegg er det kommet på plass en skolefaglig rådgiver som har sikret en bedre koordinering i arbeidet om kvalitet i skolen.

Utdanning er en av de viktigste tjeneste vi tilbyr. Derfor gikk Arbeiderpartiet, sammen med de andre partiene i kommunestyret, inn for å øke budsjettrammen til skolene med én million kroner i fjor, selv om elevtallet gikk ned.

Vi vil fortsette det gode arbeidet med Løten-skolen, fordi vi skal sikre at Løten-ungdommen har de beste forutsetningene videre i livet, vi vil sikre trygge og kompetanserike læringsarenaer.

Arbeiderpartiet har #HjerteForLøten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.