I sin iver etter å splitte opp et traust og velfungerende statlig selskap tok de fra operatøren billettsalget også, selvfølgelig, i ett eget selskap med helt sikkert dyr direktør, eller flere.

Jeg har stusset litt på navnet ENTUR. En tidlig morgen i forrige uke reiste jeg fra Tangen til Hamar. Masse folk, men jeg fikk slått rumpa ned på et sete. Med bankkortet klart for betaling venta jeg på personen som sier: nye reisende. Jeg ventet forgjeves. Det er ikke noe billettsalg på Tangen. Og appen har jeg ikke lastet ned.

Så etter endt ærend kjøpte jeg returbillett på Hamar. Joda, den ble sjekka akkurat i det vi svingte inn på Tangen stasjon.Jeg tenkte litt på dette utover dagen. Så plutselig dukket det en mulig forklaring i hodet mitt. ENTUR - navnet er en genistrek. Reis tur/retur, og betal for en vei. Eller har jeg misforstått? Jeg bare spør.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.