Dette viser prognoser for landet, for Hedmark og for Hamar. Men pensjonister og seniorer har mye å bidra med, og vi må satse på dem som den samfunnsressursen de er.

Mens bare åtte prosent av befolkningen i 1950 var over 67 år, er det 14 prosent som er det nå. Det blir derfor viktig å ha klare planer for frivillig innsats og ha en tydelig seniorpolitikk i årene som kommer. Mange eldre er aktive i frivillig arbeid i dag. Dette gir økt livsglede og mestring for den enkelte, ved siden av den viktige jobben som gjøres.

Jeg mener vi bør gjøre enda mer for å tilrettelegge for frivillig innsats fra aktive eldre. Det er god ressursutnyttelse å sikre gode møteplasser hvor frivillig innsats stimuleres og koordineres

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.