Jeg ankom Hamar jernbanestasjon kvelden 19. mars klokken 19.00. Etter mange måneder borte var det godt å være tilbake i Hamar. Bagasjen, to store kofferter og ryggsekk - som vanligvis går helt greit.

Jeg hadde fått med meg at drosjene nå hadde fått ny plassering.

For det første kunne jeg ikke se noe henvisningsskilt ved stasjonen.

For det andre var det såpeglatt på fortauet utenfor stasjonen. (Dessuten hadde jeg ikke vinterstøvler - som sikkert ikke hadde hjulpet).

For det tredje - hvor var drosjene - ingen i sikte?

Opp med telefonen og ringte sentralen. Snakket med damen som ba meg gå over gaten. Da svarte jeg at det er ikke mulig å bevege meg ett skritt fra mitt ståsted. Det hadde endt med knall og fall.

Hun fikk til slutt en drosje som kjørte inn på holdeplassen. Han så meg og sa han kom hvor jeg sto. Han var veldig hyggelig og jeg sa - er det virkelig mulig å legge holdeplassen så langt unna folk som kommer med bagasje? Må også over en trafikkert gate.

Holdeplassen er håpløs. Hvor har kommunen og politikerne vært? Det har jo blitt fint rundt jernbanen, men det er en skandale at det ikke er tatt mer hensyn til drosjeplass.

Jeg tror ikke det finnes en holdeplass som er plassert så ubetenksomt som i Hamar. Noe må gjøres, og det raskt. Få holdeplassen i nærheten av der den var!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.