Byen vår er i forandring, med forandring i kø- og trafikkmønster. Forslag om enveiskjøring i Grønnegata vil øke trafikken i Storhamargata betraktelig. Trafikken er svært stor allerede, kvelds- og nattkjøring med høy hastighet er merkbar og belastende. Boligbyggingen i bydelen av Storhamargata er stor og voksende, det vil være greit å få fartsdempere her. Togstasjon øst vil ikke løse Hamars trafikkbilde. Jeg siterer Ole Jonny Trangsrud: «med jernbane Øst, vil svært mye av biltrafikk som skyldes togreiser,f orsvinne av seg selv». Jeg antar at vi som bor vest, nord og i sentrum vil fortsette å bruke toget.

Hvordan kommer vi oss til Øst? Buss med bytte og bil. Tilteisende må bruke transport for å nå sitt mål. Det beste for byen vår er å beholde stasjonen der den er i dag. Forslaget med dobbeltspor mellom byene er det gode alternativet. Slik vil vi beholde byen vår for fremtiden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.