Borgerlig revers av velferdsstaten

Vår blåblå regjering setter velferdsstaten i revers med sine sentraliseringsreformer og sin politikk ellers. Norge har med dagens regjering gått fra rødgrønn « desentralisert sentralisering» til borgerlig «sentralisert sentralisering».

Kommunereformen, politireformen, svik mot de små bruk og familiebruket i landbruket, utvanning av almenningsprinsippet i fiskerisektoren, en svekket arbeidsmiljølov, skyhøye skatteletter til de rike, privatisering av helse/omsorg er beviser på det.

Nå må målet være at velgerne sørger for at vi kvitter oss med den blåblå sentraliseringsregjeringen ved høstens stortingsvalg. Tiden er overmoden for igjen å satse på rødgrønn politikk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.