I løpet av lørdag kveld og natt til søndag har det ikke blitt meldt om et eneste alvorlig lovbrudd i Hedmark.

Operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt bekrefter at det har vært en rolig natt:

– Folk begynner kanskje å bli fornøyd etter å ha festet ferdig tidligere i påsken, sier han.

Antonsen sier politiet i løpet av høytiden – som vanlig – har hatt desidert mest å gjøre i Trysil:

– Et stort antall tilreisende har gjort at Trysil er hardest rammet. Samtidig har det ikke vært unormalt mange lovbrudd der heller, sier han.

Også på The Gathering i Vikingskipet har deltakerne oppført seg eksemplarisk, skal vi tro politiet. (Se egen sak til høyre!)

Nå som det nærmer seg påskehjemfart, vil politiet konsentrere flere ressurser på vegnettet for å kontrollere trafikken. Bilister oppfordres til å kjøre pent slik at alle kommer seg trygt hjem.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.