Ap-leder Jonas Gahr Støre har tatt til orde for at Arbeiderpartiet kan anerkjenne en palestinsk stat i ei nær framtid. Hvis dette er et oppgjør for Aps tidligere feighet overfor Palestina, er det jo bra. Men de som har litt kunnskap om norsk historie, husker kanskje også at Ap har vært noen av de mest ihuga forsvarerne av staten Israel? Sionistenes etniske rensing i Palestina har alltid blitt forsvart av norske sosialdemokrater. Europa har behandlet jødene på en gjennomført råtten måte; ja. Men vi har samtidig sendt regninga for vår råtne behandling av jødene til palestinerne. Sosialdemokratene har gått med på det.

Medlem av Rødt

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.