MENINGER

Sammen med kvalitetene i sentrum og Mjøsa, gjør Vangsbygda Hamar til et attraktivt bosted. Hamar Arbeiderparti ønsker å videreutvikle tettstedene Ridabu, Hjellum, Ilseng, Ingeberg og Slemsrud med flere boliger, servicefunksjoner og en naturlig fremvekst av detaljvarehandel. Samtidig skal tettstedene ha gode kollektivtilbud, gode skoler og barnehager, og friluftsområder.

Vangsåsen og Hedmarksvidda er, i tillegg til Mjøsa, regionens viktigste områder for rekreasjon. Vi ønsker å tilrettelegge for en videre utvikling av områdene for friluftsliv, hytteliv, idrett og folkehelse. Vi vil samarbeide med Vang allmenning og nabokommunene om en langsiktig planlegging og forvaltning av området til beste for innbyggerne og gjestene.

Vangsbygda har mange kvaliteter som er viktig for utviklingen av Hamar kommune. For oss er det viktig at kommunen synliggjør og fremhever mulighetene i Vang.

Vi vil derfor lage en egen kommunedelplan for Vangsbygda. Vi vil legge til rette for mer boligutbygging i tettstedene i Vang. Vi skal jobbe aktivt med Hedmark fylkeskommune om flere gangveier i Vang. Vi vil prioritere flere lyspunkter langs veier og gangfelt i Øvre Vang og Ingeberg. Vi vil sikre videre utbygging av bredbånd til alle i samarbeid med fylkeskommunen. Vi skal støtte driften av Hedmarken Turistløyper

Hamar Arbeiderparti stiller mann- og kvinnesterke opp for Vangsbygda til kommunevalget. Hvis handling teller mer enn fagre ord og postnummer der vi bor, så er Arbeiderpartiet ditt valg 14. september.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.