På tekst-TV kunne vi lese at det var skjedd 17 vådeskudd i politiet side der ble påbudt at politiet skulle bære våpen. Under en pågripelse gikk det av et skudd fordi enten politimannen eller den som skulle arresteres kom bort i avtrekkeren på pistolen slik at skuddet ble avfyrt. Da kom det frem, til min store forbauselse, at pistolene som politiet er utstyrt med ikke kan sikres.

Etter det jeg har lært om våpen skal våpenet alltid være sikret inntil det skal brukes. At det har vært 17 vådeskuddsulykker uten at noen er blitt skadd eller drept anser jeg som ren flaks.

Jeg vil gjerne at rette vedkommende forklarer meg hvorfor det er nødvendig at politiet skal gå rundt med usikrede våpen til fare for både seg selv og andre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.