Var det en drøm, eller overvar jeg 17. mai feiring på Tangen også - med flaggheising ved Tangen skole kl. 08.00 der Tangen skolekorps spiller Ja, vi elsker og en marsj.

Før de setter seg inn i biler og kjører ut av sentrum for å spre musikkglede utover bygda.

Frokost på Tangen brenneri som FAU ved Tangen skolen står for. Inn i biler igjen for en tur til Espa skole og nye oppdrag. Espa /Tangen Musikkforening kommer til Tangen og deltar i 17. mai-toget etterpå. Det er gudstjeneste i Tangen kirke, med tale og kransenedleggelse ved de falnes grav.

Litt endring i marsjruta for toget i år på grunn av ombygging av Tangen samfunnshus, så da foregikk bespisningen i Tangen brenderis selskapslokaler.

Men nå, som før, første gangs marsjerende skolekorpsmusikanter, stor stas og spenning. Et humørfylt Tangen Mandskor som marsjerer etter sang i kirken. En jublende barnehage, og mange trofaste voksne på slep, som følger 17. mai-toget på runden om aldersboliger og tilbake til sentrum, hvor mange venter for å se og høre og delta. Jeg er en av dem.

Ja, - jeg var virkelig på 17. mai på Tangen. Til og med været var som en drøm.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.