Vi har fått oss en fantastisk vei gjennom Ringsaker, Hamar og Stange. Og hvordan skjedde det? Jo, vi var så heldige å ha FrP i regjering. Vår egen Stortingsrepresentant og samferdselsentusiast jobbet knallhardt for å få fullført firefelt E6 med 110 km/t gjennom Hedmark.

Og med både Siv Jensen og samferdselsminister Ketil Solvik Olsen på laget fullførte Frp den trygge, sikre og fremtidsrettet motorveien på rekordfart.

Det er mange ting som FrP gjorde i regjering som gjør at du har et enklere liv nå. Etter at FrP kom i regjering så begynte endelig Norge å lukte asfalt og vi fikk trygge veier. Det bygges mere toglinjer i Norge i regi av FrP, og vi fjernet duste-forbudene som Ap innførte, som forbudet mot segway. Se for dere om el-sparkesykkel var forbudt i Norge i dag. Det høres jo helt ekstremt ut.

Arbeiderpartiet og Senterpartiet har sittet i regjering i et år nå, og nye E6 fra Moelv og oppover Gudbrandsdalen har aldri hengt i en tynnere tråd enn den gjør nå. Når regjeringen samtidig må arbeide på Sv’s nåde, er det life før de kommer over til Hedmark og river opp den nye E6 som vi har fått.

Godt tips til Arbeiderpartiet, lys ut stillingen som samferdselsminister og gi den til FrP, så ungår vi at dere kjører alt av samferdsel helt i grøfta, slik dere gjøre med alt annet.