- Jeg trenger nye utfordringer etter fem år i Fredrikstad, og tror Storhamar kommer til å passe meg veldig bra, sier Martine Hovden.
Hun står med 121 scoringer for i 1. divisjon, og spilte i eliteserien for Fredrikstad i sesongen 2011/2012. Da rykket Martine og laget ned, men bakspilleren noterte 53 nettkjenninger i vår øverste divisjon.

Vipers fikk nei

21-åringen har også vært i kontakt med Vipers, men valgte til slutt Storhamar.
- Jeg har sett laget flere ganger denne sesongen, sist mot Gjøvik, og vet at det er et veldig bra lag. I tillegg har de høye sportslige ambisjoner, sier jenta som kommer fra Sarpsborg.
Sesongen i 1. divisjon har Hovden brukt til å sikre seg nødvendig selvtillit, slik at hun kan gjøre de tingene hun er best på.
- Jeg er en skudd- og fintesterk bakspiller, har godt tempo og kan stå i forsvar, slår 21-åringen fast.

Student

Martine Hovden studerer barnevernspedagogikk og kommer til å fullføre den utdannelsen enten i Fredrikstad, eller Lillehammer.
- Jeg har skrevet under for to sesonger med Hamar-klubben og gleder meg til å flytte oppover, forteller Martine som i første omgang ikke har med seg samboeren til Hamar.
- Han blir boende i Fredrikstad i inntil videre, men det kan jo hende jeg klarer å få lurt ham opp til Hamar etter hvert, ler Martine Hovden.

Styrker laget

Assistenttrener i Storhamar, Bent Svele, er sikker på at klubben har sikret seg en fin forsterkning.
- Vi har fulgt Martine over litt tid, og mener hun passer hos oss. Hun er ung, treningsvillig, gjennombruddshissig og med et brukbart skudd, skryter Svele.
- Med Martine på plass er vi i gang med å skaffe oss en noe breiere stall enn hva vi har hatt denne sesongen, sier assistenttrener Bent Svele til HA-sporten.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.