- Jeg trenger nye utfordringer etter fem år i Fredrikstad, og tror Storhamar kommer til å passe meg veldig bra, sier Martine Hovden.
Hun står med 121 scoringer for i 1. divisjon, og spilte i eliteserien for Fredrikstad i sesongen 2011/2012. Da rykket Martine og laget ned, men bakspilleren noterte 53 nettkjenninger i vår øverste divisjon.

Vipers fikk nei

21-åringen har også vært i kontakt med Vipers, men valgte til slutt Storhamar.
- Jeg har sett laget flere ganger denne sesongen, sist mot Gjøvik, og vet at det er et veldig bra lag. I tillegg har de høye sportslige ambisjoner, sier jenta som kommer fra Sarpsborg.
Sesongen i 1. divisjon har Hovden brukt til å sikre seg nødvendig selvtillit, slik at hun kan gjøre de tingene hun er best på.
- Jeg er en skudd- og fintesterk bakspiller, har godt tempo og kan stå i forsvar, slår 21-åringen fast.

Student

Martine Hovden studerer barnevernspedagogikk og kommer til å fullføre den utdannelsen enten i Fredrikstad, eller Lillehammer.
- Jeg har skrevet under for to sesonger med Hamar-klubben og gleder meg til å flytte oppover, forteller Martine som i første omgang ikke har med seg samboeren til Hamar.
- Han blir boende i Fredrikstad i inntil videre, men det kan jo hende jeg klarer å få lurt ham opp til Hamar etter hvert, ler Martine Hovden.

Styrker laget

Assistenttrener i Storhamar, Bent Svele, er sikker på at klubben har sikret seg en fin forsterkning.
- Vi har fulgt Martine over litt tid, og mener hun passer hos oss. Hun er ung, treningsvillig, gjennombruddshissig og med et brukbart skudd, skryter Svele.
- Med Martine på plass er vi i gang med å skaffe oss en noe breiere stall enn hva vi har hatt denne sesongen, sier assistenttrener Bent Svele til HA-sporten.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00