HamKam-spillerne fikk beskjed om utsettelsen kun få timer før den planlagte bortekampen.

HA møtte trener Vegard Skogheim på Briskeby like før klokken 14. Da var allerede flesteparten av spillerne sendt hjem. Skogheim vet foreløpig ikke så mye om hvorfor kampen er utsatt.

- Vi fikk beskjed fra NFF om at det foreligger mistanke om kampfiksing. Mer vet vi ikke, sier han.

Skogheim var synlig overrasket over den rystende beskjeden fra NFF.

- Dette er veldig overraskende. Vi er jo ikke akkurat Italia. Det blir spennende å høre mer om hva som er årsaken, sier han.

Det er foreløpig ikke bestemt når den utsatte kampen skal spilles.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.