KJÆRE LESER,
Hold deg oppdatert på det som skjer der du bor.
VI LEVER AV Å SKRIVE FOR DEG...
Digital:
Første måned KR 49
Deretter kun kr 249,- per måned
Gir deg tilgang til alle HAs digitale tjenester, inkludert nettavis, eAvis, HA-arkivet, HA-kortet og HAtv. eAvisa er tilgjengelig fra kl. 23.30.
Generic placeholder thumbnail
Papir + Digital:
KR 320/MND
Få tilgang på alle våre tjenester hele måneden. Inkluderer bl.a. streaming, HAs arkiv og eAvis. Pluss HA hjem i postkassa.
Generic placeholder thumbnail
Digital + Lørdag:
KR 279/MND
Gir deg tilgang til alle våre tjenester. Papiravis levert hjem på lørdager, HA-kortet og alle digitale tjenester inkl. nettavis, eAvis, HA-arkivet og HAtv.
Generic placeholder thumbnail
Digital student:
KR 99/MND
Gir deg tilgang til HA på alle digitale flater, inkludert nettavis, eAvis, HA-arkivet, HA-kortet og HAtv. Kun for studenter og personer mellom 19 og 30 år.
Generic placeholder thumbnail

HA-arkivet

Visste du at du kan lese samtlige utgaver av HA helt tilbake til 1925? Alle disse utgavene av HA finnes i vårt digitale arkiv. Der kan du søke etter en bestemt dato, et navn, en hendelse eller andre stikkord. Det eneste du må gjøre er å gå inn på h-a.no/arkiv og logge deg inn med brukernavn og passord.

eAvis

eAvis er nøyaktig den samme avisa som den trykte utgaven – bare i digital utgave til bruk på PC, nettbrett og telefon. Det er hendig når du er på hytta, utenlands eller når dere er flere som vil lese avisa samtidig. Alle abonnenter kan bruke eAvisa gratis. Det eneste du må gjøre er å gå inn på h-a.no/eavis og logge deg inn med brukernavn og passord. eAvisa er tilgjengelig fra klokka 23.30 hver dag.

HA-kortet

HA-kortet er vårt fordelskort for alle abonnenter. Det gir deg minimum 25 prosent rabatt på en rekke kultur- og idrettsarrangementer i regionen. Se hvilke på h-a.no/HA-kort og ta med deg HA-kortet neste gang du skal kjøpe billetter.