mandag 27. mai 2019

Stilling ledig

Hamar Arbeiderblad (HA) ble stiftet i 1925, og dekker kommunene Hamar, Ringsaker, Løten og Stange. HA leses daglig på nett og papir av 85 000 lesere. Avisa har lokale eiere og en god økonomi.

LEDIGE STILLINGER I HAMAR ARBEIDERBLADHamar Arbeiderblad søker frontsjef og nyhetsjournalister.

SPENNENDE JOBB SOM FRONTSJEF

Har du lyst til å styre nettfronten i det største mediehuset på Hedmarken? Vi leter etter en rask, strukturert og systematisk frontsjef som er  god på å overvåke nyhetsbildet,  er kreativ på digital presentasjon og har erfaring med å jobbe med sosiale medier som Twitter, Snapchat, og Instagram. Du er språklig sterk, er et utpreget nyhetsmenneske, har sterk presseetisk vurderingsevne og er god på nettitler, presentasjon og annen visuell framstilling av saker på nett. Du jobber 12-timers skift annen hver uke fra kl. 12.00 til midnatt. Kvinner oppfordres spesielt til å søke

 

TO NYHETSJOURNALISTER

Vi har også ledig en fast stilling og et årsvikariat i redaksjonen.  Vi søker etter allsidige og kreative reportere som er vant til å jobbe med digital nyhetsjournalistikk.

Du må ha journalistisk teft, stor arbeidskapasitet og evne til å drive kritisk journalistikk.  Vi leter etter deg som graver fram og forteller de gode historiene.

Vi forventer at du kan levere på alle plattformer.  Du bør ha god kunnskap om bruk av sosiale medier, kunne delta i en podkast og redigere en video. Journalistene går kveld- og helgeturnus. Kvinner oppfordres spesielt til å søke.

Søknadsfrist 3. juni.

Spørsmål kan rettes til nyhetsredaktør John Arne Holmlund (976 29 708) eller sjefredaktør Carsten Bleness (922 21 622). Leder for redaksjonsklubben er Christian Bergheim (906 57 006).

Søknad sendes personal@hamarmedia.no


   
HA trenger tilkallingsvikarer

Nyhet, sport og kultur
trenger tilkallingsvikarer som kan jobbe dager, kvelder eller helger etter behov og som kan levere stoff til alle plattformer.

Vi søker deg som kan skrive nyheter, lage helgereportasjer og dekke kultur- eller sportsarrangementer, samt anmelde filmer, musikk og teater.

Vi trenger både de som vil spesialisere seg innenfor bestemte idretter og de som vil skrive allsidig om det meste av sport. Det er også mulig å starte en karriere som fotballkommentator nå, da HAtv planlegger å sende flere lokale kamper.

Søkere må ha journalistisk erfaring, evne og vilje til å komme fram med egne saker. Fleksibilitet er nødvendig og førerkort en fordel.

Kortfattet søknad med CV – og eventuelle spørsmål - kan rettes til:
• Nyhetsredaktør John Arne Holmlund • 976 29 708jho@ha.no.
• Sportsredaktør Rune Steen Hansen • 905 55 342rha@ha.no.
• Kulturredaktør Geir Vestad • 915 29 690gve@ha.no.