fredag 19. juli 2019

Eie vet at det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet og forbundet med mye følelser og forventninger. Eie Hamar er her for å sikre at du skal føle trygghet og få den beste oppfølgingen når du skal selge bolig.

Dine eiendomsmeglere på Eie Hamar skal være best på service. For å oppnå best mulig pris for din bolig, skreddersys den beste løsningen med markedsføring via nett, avis og sosiale medier. De lever av fornøyde kunder og Eies slagord "skikkelig eiendomsmegling" står sentralt i alt de gjør.

Annonsepakke består av:
AVISANNONSER
De fleste som søker ny bolig holder seg oppdatert gjennom HAs eiendomssider, men her blir boligen også eksponert for de som ikke visste at de søkte ny bolig. Her vil din bolig ha annonseplass og nå fram til alle HA-abonnenter. Blant HAs 64.000 lesere finnes det flere som er interessert i din bolig!
BOLIGBILAG
Vi synliggjør din boligannonse også for de som ikke abonnerer på HA. Gjennom et eget boligbilag blir din boligannonse synliggjort for ytterligere flere mennesker. Det betyr at du når alle på Hedmarken! Boligbilaget distribueres i 14.000 eksemplarer.

H-A.NO: Eiendom
Mange boligkjøpere bruker nettet for å søke etter sin neste drømmebolig. H-A.NO/EIENDOM er våre egne eiendomssider på nett. Her ligger alle boliger som er til salgs i regionen med bilder og beskrivelse.

Eie Hamar
Seminargata 1
2317 HAMAR

Tlf:   62 50 71 00
E-post:   hamar@eie.no
100% fornøydgaranti: Ikke solgt – HA gir deg annonsepengene tilbake