Ridabu–Løten 1-3

Det var ville jubelscener etter kampen. Opprykk betydde nok mye for spillerne. Sprudlevann ble sprettet og gleden lyste i øya på spillerne.

Hjelpetrener Knut Olav Pettersen, som har vært i klubben siden 1993, sa det slik:

– For oss veteraner, så er dette det største. Nå kan vi puste lettet ut. Vi vant fortjent til slutt, sier en strålende blid Pettersen.

Også hovedtrener Erik Wettermark strålte.

– Jeg hadde ett oppdrag i Løten, og det er utført. Opprykk var det eneste som telte dette året Det presset vi har hatt, har vi taklet fint. Sjøl om det tok litt tid før det første målet kom, var det ikke noen tvil om hvem som var best, sier en stolt Wettermark.

Mål for Løten: Fredrik Solhaug, Ørjan Østensen og Ulrik Balstad. For Ridabu scoret Christoffer Pettersbakken.

Nå starter kampen om nye spillere og jobben med å beholde grunnstammen i laget. Keeper og daglig leder i klubben, Christer Bredesen, kommer nok til å tilbringe mange timer, dager og uker ved forhandlingsbordet.

Nå jobben starter

Sportslig leder Mehran Amundsen-Ansari har gjort en formidabel jobb så langt. Om det blir Amundsen-Ansari som fortsetter den jobben, er ikke i boks.

– Det er ikke noe avklart ennå. Vi har en god dialog, så avklaringen kommer om kort tid, sier den sportslige lederen.

Heller ikke treneren er i boks. Ulrik Balstad er tilbudt jobben, men vingbacken har ikke bestemt seg ennå.

Trener Erik Wettermark, som gir seg etter denne sesongen, er spent på hva Løten gjør kommende sesong.

– Det er klart det blir spennende med opprykk. Jeg har vært med på opprykk tre ganger i Brumunddal, og det er like morsomt hver gang. Løten må nok forsterke stallen med fire-fem spillere. I tillegg må det trenes mer. Hva slags rammer klubben setter blir spennende å se. Det er viktig at klubben tar innover seg hva som kreves ett hakk opp, sier trener Wettermark.

Vanskelig planlegging

Christer Bredesen sier dette om tida som kommer:

– Det er mye som skal gjøres, men jeg føler vi må vente med noe til terminlista er på plass. Vi drømmer om Romerike og Oslo, men kan få noe som er langt verre økonomisk. Trøndelag og Nord-Norge er det også store muligheter for. Hva det innebærer økonomisk har vi ikke sett på ennå, sier keeper og styreleder Christer Bredesen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00