Brumunddal – HamKam 0–2

Situasjonen oppsto etter at Brumunddal hadde et frispark som ble svingt inn i HamKam-feltet.

Jarosinski fanger ballen, men presses av Dala-kaptein Rune Pettersen. De to skubbet i hverandre, slik at Pettersen falt i bakken og mener han skal ha straffe pluss rødt kort til HamKams polske keeper.

Det oppsto tumulter, og det var her Brumunddals reservekeeper ropte «få av han jævla polakken».

Arnesen observerte

Ottestad-trener Simen Arnesen satt rett bak benkene og fikk med seg det som ble sagt.

– Jeg hørte tydelig det han sa og synes det er uhørt. I Brumunddal har man vært veldig på dette med fair play, og jeg synes ikke uttalelsen er forenlig. Jeg synes det blir stigmatiserende, og på tribunen sitter det barn, sier han og påpeker:

– Jeg liker Werven som type. Lidenskap er bra, men her synes jeg han bommer grovt.

I timene etter kampslutt hadde de to en diskusjon på Twitter om situasjonen.

UNNSKYLDER SEG

Werven unnskylder ordbruken, og sier han ble revet med i kampens hete.

– Jeg mener vår spiller blir sparket av keeperen og reagerer for sterkt på det. Jeg unnskylder, og innrømmer at jeg burde ordlagt meg annerledes. Dette skjer i kampens hete, og jeg mener naturligvis ingenting med det, sier Werven.

Skal ta en prat

Fred Leo Nysæter mener Werven tråkket over streken med sine kommentarer.

– Slike uttalelser er uheldige og vi må bare legge oss flate. Fair play er viktig for oss, og det snakket jeg om før kampen. Jeg må ta en prat med gruppa og Stein-Erik om dette, sier Brumunddal-treneren, som var skuffet etter å ha tapt 0–2 mot HamKam i en jevnspilt kamp.

Jarosinski sier det er lov med temperatur i et lokaloppgjør, men er ikke imponert over uttalelsene.

– Dette er Werven sitt problem. Jeg synes bare det er latterlig og har ingen problemer med det. Jeg skal ikke gråte slik Brumunddal-spillerne gjorde etter kampen. Det er ikke meg å surve, sier keeperen, som berømmer atmosfæren som supporterne skapte rundt lokaloppgjøret.

Les også
SPORT HATV: Se de kontroversielle situasjonene fra lokaloppgjøret.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.