André Klippenberg Grindheim fra Hamar IL tok ett gull og to bronse i nordisk juniormesterskap i svømming på Island.

Fredag tok han gull på 100 meter bryst. Søndag ble det to bronsemedaljer.

200 meter bryst gikk unna på 2.15,00 minutter. 17-åringen gikk knallhardt ut fra start og ledet i 150 meter. Da kom melkesyra og to svømmere ble for sterke. På 4 x 100 meter stafett, svømte han brystetappen. Tiden endte på sterke 1.00,97 minutter.

Trener Øyvind Røsland var fornøyd med sin elev.

– Det er klart jeg er strålende fornøyd med Andrés prestasjoner. Du er en vinner, når du sender en tekstmelding rett etter 200 meteren. Med beskjeden: Jeg må legge inn flere svømmetreninger, for jeg stivnet. Slike meldinger får en bare fra utøvere som vil vinne, sier Røsland. Eleven hans har satt seg store mål. Neste er å kvalifisere seg til neste års EM for juniorer som skal gå i Finland 4. juli til 8. juli.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.