Viggo Tollefsen har vært involvert i junior og yngres i Brumunddal i noen sesonger nå, og skulle uansett ha en trenerrolle rundt førstelaget denne sesongen.

Etter at Erik Wettermark trakk seg fra vervet for en ukes tid siden, var klubben nødt til å se seg om etter ny hovedtrener. Og landet altså på Tollefsen.

- Jeg gleder meg og går løs på oppgaven med full kraft, sier Tollefsen til HA-sporten.

- Jeg har alltid likt å jobbe med yngre spillere og de vil vi ha en del av på førstelaget denne sesongen. I tillegg har vi 5-6 rutinerte spillere som sammen danner en god miks, sier han.

Det tok ikke lang tid mellom Wettermark trakk seg og Tollefsen fikk spørsmål om å ta over.

- Jeg fikk tidlig en anelse om hvor dette gikk. For meg er det godt å ha Vemund (Brekke Skard) og Rune (Pettersen) som en del av teamet i tillegg til at Fred Leo (Nysæter) er sportslig leder. Apparatet rundt laget er veldig godt og hører egentlig hjemme på et høyere nivå, sier den nye Dala-hovedtreneren.

Spillere har forsvunnet fra klubben og Tollefsen innrømmer at stallen ser litt tynn ut per dags dato.

- Men vi jobber med den biten. Jeg tror vi har en sterk ellever, men bredden skulle gjerne vært bedre. Nå skal det komme nye spillere på treningene framover som vi ønsker å se nærmere på. Det er spillere som jeg tror kommer til å gå rett inn og forsterke laget, sier han.

Helt siden klubben rykket ned fra 2. divisjon, har de vært klare på at målsettingen må være å kjempe i toppen i 3. divisjon.

- Det må være målsettingen og jeg er trygg på at vi skal få et lag som er i stand til det, sier Tollefsen.

- Hva tror du blir den største forskjellen fra å være trener til å få hovedansvaret?

- Nå har jeg hovedansvaret for alt som skjer. Så får jeg nok en del ekstra oppgaver opp mot media og slike ting, sier Brumunddals nye hovedtrener, Viggo Tollefsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.