Fart hadde ikke regnet med poeng i det hele tatt mot topplaget Grand Bodø. Til det er det for stor kvalitetsforskjell mellom lagene.

Var Frode Bekk irritert etter forrige hjemmekamp, var det en mer rolig mann vi møtte denne gangen. For Fart-jentene la inn et godt stykke arbeid, selv om motstanderen var flere hakk bedre.

Tapte fortjent

– Vi tapte helt fortjent. Grand Bodø er snart klare for eliteserien, vi er bunnen i 1. divisjon. Det skal være forskjell på lagene.Vi var med i 15 minutter. Det som er litt irriterende er at vi allikevel ikke tør når vi kan. Da ser vi etter andre muligheter. Slik kan vi ikke framstå. To ganger var vi på skuddhold, men vi skyter ikke, sier Bekk.

Fart skal allikevel ha ros for innsatsen. Det var både tæl og vilje i laget. Spesielt Camilla Bekkevold. Hun spilte også meget godt i forrige kamp, og det ser ut som om hun bare fortsetter. Nå må det handle om at de andre spillerne gjør det samme.

Ingrid Kvernvolden hadde en svak kamp i forrige kamp mot Fløya. I denne kampen var hun mye bedre. Fortsetter Ingrid framgangen, kan det bli bra for både Ingrid Kvernvolden og Fart.

Drama

Fart kan avgjøre alt selv på de neste kampene. Da møter de Amazon borte, som ligger bak Fart med dårligere målforskjell. Neste hjemmekamp møter Fart lag nummer tre som jobber livet av seg for å unngå nedrykk. Da kommer Fortuna til Øvre Vang. En kamp Fart må vinne over. I siste runde skal Fart spille borte Åsane.

De to andre lagene som sloss om å overleve i divisjonen møtes til dyst i siste kamp.

Fortuna tar imot Amazon. En kamp hvor begge lag kan klare seg med uavgjort.

Det har trener Frode Bekk fått med seg.

– Det er klart et slikt scenario kan skje. Vi får håpe de spiller fotball slik de skal, men jeg er redd slike kamper ender i disfavør for tredjelaget. Slik jeg kjenner deres trenere, tror jeg ikke på det, men en har det alltid i hode. Vi får bare gjøre jobben vår, så får vi håpe det rekker, sier trener Frode Bekk.