Ajer IBK - BMIL 6-5

Ajers midtperiode var årsbeste. Da fikk vi se hva som bor i dette laget. Det var ikke en eneste spiller som ikke trodde på at det faktisk var mulig å vinne etter 0-4 etter 21 minutter.

Merkelig kamp

De første 21 minuttene var kampen jevnspilt. Allikevel ledet bortelaget med fire mål.

Hva som gikk gjennom hodet til bortelagets spillere de neste ti minuttene, er ikke lett å forstå.

Ajer fikk plutselig til alt. Pasninger satt der dem skulle og det var stor bevegelse i hele laget. Sakte men sikkert kom Ajer nærmere og nærmere BMIL i målprotokollen, som trodde dette skulle bli enkelt.

Det startet med redusering til 1-4 ved unggutten Øystein Nordmo. Magnus Maller fikk endelig vist hvilken eminent innebandyspiller han er. Han banket inn tre herlig mål. Seatia Zahedi ville også i målprotokollen og scoret ett vakkert mål.

Yngst og best

Sjøl om mye handlet om tremålscorer Magnus Maller i denne kampen, var det de to yngste på banen som spilte opp til dans. Tvillingene Magnus og Øystein Nordmo spilte trolig en av sine aller beste kamper noensinne. Fart, teknikk, spillerforståelse og ikke minst innsats, gjorde at Ajer kunne innkassere tre meget viktige poeng.

Hele laget skal ha ros for tre verdifulle poeng.

Vi må heller ikke glemme keeper Ole-Kristian Bakkers spill. Spesielt i sluttminuttene da bortelaget presset på, var han god å ha.

I tillegg spilte Ajer IBK uten veteranene Arya Dehnavi (skadet skulder) og Robin J. Sandlie (syk). 

Ajer

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.