Det kunne nesten ikke bli noen topptider på 1.500 meter i junior-NM. Sterk vind i Harstad ødela mye for det.

Orions Sigurd Ruud Skjeseth var en av favorittene til gullet, og det startet bra. Sigurd la seg i tet fra første meter og det dannet seg en trio, om hvem som skulle ta gullet.

Senay Fissehatsio fra Tjalve har samme personlige rekord som Ruud Skjeseth (3.46,45) hang på som en klegg. 150 meter fra mål satte Tjalve-gutten inn ett rykk som Ruud Skjeseth ikke klarte å svare på.

Dermed ble det sølv til Sigurd Ruud Skjeset.

Vinnertiden til Senay Fissehatsio ble 3.56,94. Sigurd fikk 3.56,94. Tredjeplassen tok Mats Hauge fra Haugesund med 3.58,05.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.