Aleksander Melgalvis var ikke direkte involvert i noen av scoringene da Lillestrøm slo Sarpsborg 08 3-2 søndag formiddag.

Men han var i sentrum da laget feiret seg selv med supporterne søndag kveld.

Melgalvis strippet foran fansen, og selv om han ble forsøket stoppet da han nesten var naken, valgte han å gå videre, slik at at han sto igjen uten noen plagg, med kun pokalen foran seg.

Tidligere på dagen fortalte han at han ønsket å feire skikkelig.

- Det skal bli fuktigere enn noengang, sa han da.

28-åringen kom fra Strømmen før denne sesongen, og han har imponert voldsomt i den gule og svarte drakta i sitt første år i klubben.

Tidligere i uken skrev han under på en kontrakt som holder ham i klubben til 2020.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.