Storhamar–Karlskoga 3–4 etter sudden death

Fredag kveld scoret Hampus Gustafsson to mål da Storhamar tapte ufortjent for Allsvenskan-laget i Kristins Hall - og Patrick Thoresen bidro med målgivende pasninger på begge goalene.

– Kjemien er blitt bedre og bedre. Det gjelder å lære seg å kjenne styrker og svakheter til spillerne. man spiller med. Jeg må tilpasse meg dem, og de må tilpasse seg meg, sier Thoresen til HA-sporten.

hjelper Gustafsson

Han roser rekkekameraten – som har vært blant lagets beste spillere i hver eneste kamp i høst.

– Hampus gjør veldig mye riktig ute på isen. Han har en kvikkhet få andre i ligaen har, med farten sin. Han har bra skudd, som jeg mener at han bør tørre å bruke enda mer enn hva han gjør nå, sier Thoresen.

På spørsmål om han, som selv har spilte i det største ligaene i Europa, ønsker å bruke erfaringen sin til å hjelpe spillere videre, svarer han.

– Ja, absolutt! Jeg ønsker å være med på å bygge videre på Hampus, og jeg håper han kan få litt unytte av å spille sammen med meg utover sesongen.

takker for tips

Gustafsson, som har bikket ti målpoeng i løpet av treningskampene, takker for at han får spille og lære av idolet.

– Patrick kommer med nyttige ting hele tiden, og det er bare å takke og ta imot. Han har vært en av Europas beste spillere i en årrekke. Han går i bresjen for laget, og det finnes ikke andre alternativer enn å kjøre på selv. Det er jeg glad for at vi kan gjøre.

Laget er offensive, og de setter høyt press i år.

Og det setter Malmö-gutten stor pris på.

– Det passer rekka vår godt å spille på den måten. Det var sånn vi spilte da jeg Mikael Zettergren og Jacob Berglund var i rekke i sluttspillet i 2016 – og det er en måte som krever mye, men som gjør at vi kan vinne igjen pucken høyt. Patrick vil også at vi skal spille med steinhøyt press – og det kler oss, sier han.

tøft fjorår

I 2016/17-sesongen slet Gustafsson mye med skader, noe som plaget ham lenge.

– Det var tøft å komme tilbake i fjor, og det skal jeg være ærlig på. Men det ligger bak meg nå, og jeg gleder meg til å kjøre på, sier Gustafsson.

Svensson skadet

Victor Svensson måtte gi seg med en strekkskade i tredjeperioden, men det er fortsatt ikke klart hvor lenge han blir ute.

- Han måtte gi seg, men vi vet ikke noe før i morgen, sa Fredrik Söderström til HA-sporten.

Han la til at Steffen Thoresen, som fikk 5 + video i midtperioden, ikke må sone noen karantene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.