Løten scoret hele 12 mål mot stakkars Snertingdal/Redalen. Like gledelig var det at hele sju spillere kom i scoringsprotokollen.

Løten–Snertingdal/Redalen 12–0

Blåtrøyene var best i absolutt alt og kunne lett ha scoret langt flere enn de 12 målene som kom. Etter 4–0 til pause, manet trener Erik Wettermark spillerne til å gjøre samme gode jobben i de siste 45 minuttene. Det klarte spillerne med bravur.

– Så lenge vi leder med fire mål til pause, er det lett å slippe seg litt ned. Vi jobbet med det og klarte å score åtte mål i andre omgang. Det viser at vi tar dette på alvor, uansett hvor mye vi leder, sier trener Erik Wettermark.

Løten gikk på en smell i forrige runde mot Follebu. Laget ville vise at det var et arbeidsuhell ved å banke Snertingdal/Redalen med 12 mål.

Blåtrøyene har en målforskjell på hele 66–12 fordelt på sine 13 første kamper. Det gir et snitt på over fem mål per kamp.

Det var mange som spilte godt i denne kampen. Den beste var midtbanespiller Aleksander Woo Enger. Emil Lynum og Øyvind Mellom utmerket seg også i positiv retning.

Mål for Løten: Emil Lynum 3, Øyvind Mellum 3, Kian Ansari 2, Aleksander Woo Enger 1, Ulrik Balstad 1, Lars Petter Streitlien 1 og Tom Vidar Martinsen 1.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.