Men Knappen holder kortene tett til brystet.

Juan Manuel Cordero har ikke spilt for HamKams A-lag siden han så det røde kortet i hjemmemøtet med Brumunddal 23. april.

Lørdag er han tilbake i troppen, og trolig går han inn på venstrebacken fra start.

– Han er med i troppen, og han er aktuell for å starte. Han spilte stort sett hele oppkjøringen, for han er blant de fremste i den posisjonen. Han har ekstra ferdigheter med farten sin, og han har rutine og erfaring, sier Kevin Knappen.

Da HamKam møtte Kjellsås søndag, kladdet det offensivt for grønnbuksene.

Nå håper Knappen på bedre uttelling og bedre spill.

– Jeg forventer at vi leverer en bedre forestilling enn sist, sier Knappen.

– De kommer ikke til å stå veldig høyt. Jeg tror de vil ha mest fokus på å tette igjen. Dersom vi klarer å få en tidlig scoring, vil KFUM måtte stå høyere i banen. Men i utgangspunktet forventer vi å møte ni spillere bak ballen, sier han.

Kampen kan følges live på h-a.no fra klokken 16.00.

Les også
SPORT

HATV: Juan Manuel Cordero beklager overfor fansen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.