Petter Thoresen sier til NTB at han vil ta ut troppen tidlig i neste uke for å få litt ro.

– Jeg tar ut troppen så blir det opp til Olympiatoppen når de offentliggjør den, sier han.

Han håper i det lengste at Frölunda-backen Mattias Nørstebø blir klar til spill for OL. Den unge trønderen har vært igjennom en kneoperasjon.

– Vi må se han situasjonen med ham. Jeg er i løpende dialog med klubben når det gjelder hans utvikling.

Aleksander Bonsaksen pådro seg et kjevebrudd like før firenasjonersturneringen i Hamar før jul, men har spilt igjen med en spesialbeskyttelse på hjelmen slik at Iserlohn-backen er klar for OL-troppen.

Norge kan ha med tre målvakter og 22 utespillere til OL.

Norge møter Sverige, Finland og Tyskland i sine innledende kamper i OL. Norge har ikke vunnet en OL-kamp siden Østerrike ble slått på Lillehammer i 1994 i en plasseringskamp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.