Denne helgen var Storhamar 2, som til vanlig spiller i 2. divisjon, med på Storhamar U20s turnering i CC Amfi.

Laget, med noe eldre snittalder enn U20-lagene, begynte turneringen med å spille 5-5 mot Manglerud Star lørdag morgen, før Nidaros U20 ble slått 5-3 senere lørdag kveld.

Dermed var det ren finale mot Storhamar U20 søndag - som hadde med seg Simen André Edvardsen fra A-laget.

Og selv om Edvardsen og resten av ungguttene kom til en haug av skudd, 52 i tallet, var det gamlekarene som trakk det lengste strået og vant 5-3. 

Scoringer: Kristian Blystad (2), Eirik Johansen, Fredrik Arnesen og Ørjan Pettersson.

Ørjan Petterssons scoring var en lekkerbisken av de sjeldne. Den tidligere A-lagsspilleren satte fart, kom seg alene med målvakten og banket pucken oppe i spakkrysset. 

- Vi vet at Ørjan har kvaliteter i seg, og det er på ingen måte overraskende at han går inn og limer pucken, sier Eirik Johansen, lagets sportssjef i en kommentar til HA-sporten.

- Vi viste i helgen at vi er et bra lag, til tross for at vi kun har hatt seks treninger. Vi tar med oss det positive, sier han. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.