Storhamar - Almtuna 2-4

- Det er snakk om en slitasje i foten til Patrick. Ingen alvorlig sak, men han skal undersøkes nærmere. Jeg tror han spiller mot Vålerenga, men jeg er ingen doktor og kan ikke love at han spiller, sier trener Fredrik Söderström.

Thoresen hadde dårlig tid etter kampen, og det har foreløpig ikke lyktes HA-sporten å komme i kontakt med profilen.

Victor Svensson er det enda større usikkerhet rundt før Vålerenga-kampen fredag.

- Han strakk lysken mot Karlskoga og må undersøker ytterligere. Der er det et stort spørsmålstegn før Vålerenga-kampen, sier Soderström.

Baktung åpning

Storhamar slet med å komme skikkelig i gang mot Almtuna, som gikk rett i strupen på de gule og blå. 

Etter hvert klarte Hamar-laget å ri av presset slik at de fikk løftet spillet sitt og bød på mer framover i banen.

Likevel var det svenskene som scoret først. Oscar Pentier fikk avsluttet i fin posisjon foran Storhamar-keeperen og satte dagens første scoring.

Almtunas 1-0-ledelse holdt inn til første pause.

Et par minutter inn i den andre perioden doblet svenskene sin ledelse etter lekkert spill i overtall. Ludvig Nilsson fikk sette kronen på scoringsverket da han scoret på en sjanseløs Storhamar-keeper.

Patrick Thoresen har ikke spilt i andreperioden. Årsaken er foreløpig uviss.

Storhamar kom seg opp ett hakk til den andre perioden i forhold til den første. Med unntak av Joakim Jensens stolpetreff midtveis i den andre perioden, slet likevel laget med å komme seg til de helt store sjansene.

Ute i den tredje perioden smalt det plutselig ved to anledninger.

Dahlstøm og Martinsen

Først fikk Storhamar sin redusering i overtall da Robin Dahlstrøm pirket inn en retur. Så gjorde Almtuna gleden kortvarig da deres Fredrik Forsberg kom på kontring og scoret 3-1.

Kjetil Martinsen grep muligheten da den bød seg med elleve minutter igjen av den tredje perioden. Fra skrått hold snek han pucken inn i mål forbi Almtunas keeper. Jakten på utligning var dermed i gang.

I et forsøk på å redde et resultat ble Oscar Östlund tatt ut av Storhamar-målet. Det utnyttet Almtuna ved å score 4-2 i åpent bur. William Quist scoret målet.

Dermed vant Almtuna 4-2 lørdag.

- Aner ikke hvor vi står

Dette var lagets siste treningskamp før serieåpningen mot Vålerenga. Trener Söderström vurderer lagets innsats slik:

- Dette ble en middels kamp for oss. Jeg synes vi virker slitne, uten at det er noen unnskyldning. Jeg er sikker på at dette ble en nyttig og god kamp for oss i forhold til det som venter framover, sier han.

På spørsmål om hvordan han føler laget ligger an nå, svarer treneren følgende:

- Helt ærlig så aner jeg ikke hvor vi står i forhold til de andre. 5-0-kampen vi hadde mot Vålerenga tidligere har selvsagt ingenting å si. Gutta er i hvert fall toppmotiverte og gleder seg til å komme i gang. Det gjør jeg også, sier Fredrik Söderström.

Storhamars lag:

Keeper: Östlund

1. rekke: Løkken Østli, Andersson - Thoresen, Martinsen, Gustafsson.

2. rekke: Curran, Bull - Jensen, Larrivée, Dahlstrøm.

3. rekke: Frøshaug, Søgaard - Rønnild, Langdalen, Zettergren.

4. rekke: Løvhaug Hansen - Edvardsen, Skadsdammen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.