Storhamar - Lillehammer 3-4.

Det var hjemmepremiere, og det kom 5.124 tilskuere, men det ble alt annet enn en fest. Lillehammer-gutta ville mest. De vant duellene, og ikke minst utnyttet de Storhamars feil.

Etter kampen var Christian Larrivée utrolig skuffet.

– Det er veldig vanskelig å forklare hvorfor det svinger så voldsomt. I Vålerenga-kampen stemte mye, men i dag føltes det som om alt gikk feil. Det var lite energi, og vi gjorde så mange feil. De utnyttet det, og jeg synes alle målene de fikk var billige. Vi hjalp dem, og slik skal det ikke være, sier Storhamar-spilleren

– Må lære fort

Han mener de må komme raskt tilbake på et bedre spor, et spor uten personlige feil. Et spor med mer fokus og mer energi.

– Vi har for mange rutinerte spillere til å gjøre slike feil. Vi må lære av dette raskt. Når vi scorer tre mål på hjemmebane skal vi vinne. Dette var rett og slett ikke godt nok. Det må vi bare erkjenne, sier Christian Larrivée.

Han scoret som nevnt tre mål. Den siste scoringen kom 57 sekunder før slutt. Storhamar kjørte på for 4-4, men var aldri i nærheten av å få spille sudden death.

Bra start

Storhamar-gutta klemte gassen i bånn fra start, og Lillehammer-backene gispet etter luft de første fire, fem minuttene. Robin Dahlstrøm og Kodie Curran, som kom alene med keeper, var nære, men perioden ebbet ut med 0-0. Lillehammer spilte seg inn i kampen siste halvdelen av åpningsperioden. Det var et voldsomt tempo gjennom hele perioden.

Lillehammer tok ledelsen i overtall i midtperioden. Christian Larrivée svarte, etter herlig trøkk foran keeper Johansson. Men få sekunder senere kom Storhamar bakpå igjen. Sondre Bjerke skled rundt, og satte pucken i krysset. Målet virket veldig enkelt. Midtperioden var svak av hjemmelaget, som slurvet for mye i egen sone.

I sisteperioden kom 2-2, men Lillehammer svarte igjen: 2-3, etter passivt Storhamar-spill. 2-4 fikk gjestene fra Lillehammer gratis.

Så banket Larrivée inn 3-4.

Men det var sent.

Festen ble avlyst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.