John-Hroar Nordstrøm har spilt over 500 kamper for A-laget til Storhamar, og han blir regnet som en av klubbens beste backer gjennom tidene.

Nå er 49-åringen med på Storhamars 2-lag, og motivasjonen er like god som tidligere.

- Jeg blir ikke yngre enn hva jeg er i dag. Og jeg synes fortsatt det er utrolig moro å spille hockey. Jeg koser meg med miljøet, og det å sitte i garderoben med guttene, sier Nordstrøm, som gleder seg til helgens kamper.

- Vi møter unge, sultne spillere som har vært på is hver dag i en måned. Vi har langt mindre grunnlag, men det blir bra å få gjennomkjøring med noen kamper igjen, svarer han.

Simen Sveen, som spilte NM-finaler for Storhamar i 2014/15-sesongen, ser på kampene som en fin mulighet til å få spilt sammen laget.

- Vi håper å vise at vi kan være med å krige med disse lagene, sier han. 

Eirik Johansen, som også er sportslig leder på laget, ser fram mot kampene.

- Det vil gi en fin pekepinn på hvor vi ligger. Vi tar kampene seriøst, og vi gleder oss til å komme i gang. 

Kampene spilles i CC Amfi:

Lørdag 09.00: MS U20 - Storhamar 2. div

Lørdag 17.00: Nidaros U20 - Storhamar 2. div

Søndag 13.30: Storhamar U20 - Storhamar 2. div

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.