Midtveis i tredjeperioden mellom Storhamar og Sparta, begynte Storhamar-fansen å synge bursdagssang til Sjur Robert Nilsen, og det ble også sunget navnet til Nilsen på ironisk vis fra hjemmesupporterne. 

Det skjedde på samme tid som Storhamar øste inn mål bak Sparta-keeper Samuel Ward.

Sparta-treneren fylte 50 år søndag.

Flere uavhengige kilder forteller til HA-sporten at de observerte at Nilsen reagerte negativt på syngingen fra hjemmefansen.

Kilder forteller at Nilsen viste fingeren mot fansen, og at han også kom med en "onaneringsbevegelse".

Sparta-treneren snakket kort med HA-sporten på vei inn i bussen etter kampen, men Sparta-treneren var ordknapp da han ble konfrontert med påstandene.

- Jeg viste ikke fingeren, sa Nilsen kort til HA-sporten før han ruslet inn i Sparta-bussen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.