Heidi Løke er ikke aktuell for spill når Storhamar sesongåpner hjemme mot Glassverket onsdag, men 34-åringen har satt en dato for når hun håper å kunne ikle seg den gule og blå drakta.

- Jeg håper å kunne være med når vi møter Stabæk hjemme (24. september). Det er mest realistisk, sier hun til HA-sporten.

Mens Arne Senstad ledet treningen ute på banen, kjørte Heidi Løke og Malene Aambakk individuell styrke bak mål - mens mannen Bjørn Vestrum Olsson og sønnen Oscar ikke var langt unna.

- Hvordan er det å ha familien her?

- Det er veldig bra, og jeg er veldig glad for at Bjørn er med opp hit og kan hjelpe til. Han lille må være med meg overalt, så det er koselig, sier hun med et stort smil.

På spørsmål om hvordan hun takler pendlingen, svarer storspilleren følgende:

- Pendlingen er ikke noe problem. Jeg tar toget sammen med Oscar, og der får vi god tid til å være sammen. Det er supert, og så kommer mannen min opp etter jobb på mandager. Så vi har det fint, svarer hun. 

Når Løke ikke reiser mellom Hamar og Sandefjord, er hun sammen med søsteren Lise (søster) og Arne Senstad og deres familie på Kapp.

- Jeg og Lise har snakket om at det er fint at vi får sett hverandre så mye, for jeg har jo bodd i utlandet i seks år. Så det er hyggelig, sier hun.

Løke, som tidligere er blitt kåret til verdens beste håndballspiller, gleder seg til å komme i gang.

- Formen blir bedre og bedre, og jeg gleder meg til å spille kamper. Det er det man trener for, sier hun. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.