Eirik Børresen har hatt et tilbud fra Storhamar liggende en stund. Torsdag ble det altså klart at han blir Oilers-spiller.

Børresen hadde også tilbud fra Sparta, som han takket nei til. Etter det HA-sporten erfarer har Børresen også sagt nei til et tilbud fra Vålerenga.

Les også: Tre ungguter klare

Hamar-gutten har spilt i Sparta de tre siste sesongene, og var med på å slå moderklubben på Hamar vest ut av kvartfinalen forrige sesong. 

Eirik Børresen spilte i Storhamar i seks sesonger, før han gikk til Sparta foran 2014-2015-sesongen.

- For meg var det et lett valg. Dette var en mulighet som kanskje ikke kommer igjen. Når du spiller hockey så vil du alltid vinne noe, og så er Oilers en veldreven, veldig solid klubb. Treningshverdagen her er veldig bra. Det var hele pakka som fristet, med det sportslige tilbudet, utfordringene. Her får jeg også muligheten til å spille Champions Hockey League, sier Børresen, som fikk tilbudet fra Stavanger for tre dager siden.

– Det gikk fort på slutten, sier 25-åringen, som gleder seg til å spille med Mats Larsen Mostue og Eirik Salsten igjen.

Les også. Han kan bli ny Stohamar-trener

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.