Den råsterke løperen ble registrert med tre klubber forrige sesong: Lørenskog, AIK i Sverige og danske Herning.

– Jeg vil bidra med energi og tyngde, i tillegg til at jeg vil score noen mål, sier 29-åringen, og fortsetter:

– Jeg vil finne tilbake til meg sjøl i Storhamar. Det forsvant litt forrige sesong. Sesongen ble rotete. Jeg vil spille på meg sjøltillit, og ikke minst finne tilbake til aggressiviteten i spillet som jeg har vært kjent for tidligere. Det ble noen dårlige uvaner forrige sesong.

Imponert så langt

Og alt tyder på at Dahlstrøm er på rett veg. Han har vært god i alle treningskampene så langt, og 29-åringen stortrives i sin nye klubb på Hamar vest.

– Det har vært moro å komme hit. Vi har et sterkt lag, og det er stor konkurranse om plassene. Konkurransebiten er viktig. Det er alltid noen som puster deg i nakken, for alle vil spille. Jeg trives med det. Det trigger konkurranseinstinktet skikkelig, sier Robin Dahlstrøm.

HER kan du lese en større HA-sak om Robins oppvekst med Mats Zuccarello som stebror.

Han liker at alle vil vise seg fram for nye trenere.

– Det blir som å starte med blanke ark for alle, og det handler om å vise seg fram på hver eneste trening, sier Robin Dahlstrøm, som forteller at han er sin største kritiker.

– Jeg setter store krav til meg sjøl, og jeg tror det er viktig for å få utvikling.

Dahlstrøm tror bredden og jevnheten i stallen blir en stor styrke for Storhamar den kommende sesongen.

– Det er flere som kan levere her, sier 29-åringen.

Fornøyd trener

Storhamar-trener Fredrik Söderström er veldig godt fornøyd med Robin Dahlstrøm så langt:

– Robin har «vokst» skikkelig siden han kom hit. Han har overbevist oss i trenerteamet. Robin er sterk, uredd – og er flink med pucken. I tillegg er han vond å møte for motstanderne ute på isen, sier Fredrik Söderström.

Storhamar møter Karlskoga i turneringen på Lillehammer fredag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.